
1 Komposto kasesi iç bakla
1 Kase pirinç
3 Adet soğan
1 Kahve fincanı yağ
3 Dal taze nane
1/2 Demet dereotu
250 Gr. asma yaprağı
1 Kesme şeker
1 Adet limon suyu
Tavuk göğsü
Hazırlanışı
.Tavuk etini çok küçük kıyın.
.Baklayı haşlayıp, kabuklarını soyun.
.Soğanları yemeklik doğrayın ve 1 kahve fincanı yağda kavurup, yıkanmış pirinci ve baklayı da ekleyin.
.Birkaç kez çevirdikten sonra 1 çay bardağı sıcak su ekleyip, suyunu çekene kadar pişirin.
.Bir tencerede bir miktar suyu kaynatın.
.Asma yapraklarını kaynamış suya daldırıp çıkarın.
.Yapraklara hazırladığınız harçtan koyup sarma şeklinde sarın ve tencereye dizin.
.Limon suyunu üzerinde gezdirin.
.Üzerini geçmeyecek şekilde su koyun ve kısık ateşte yarım saat pişirin.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder