
1 Kg domates
1 Kaşık salça
2 Kaşık un
1 Adet kesme şeker
2 Su bardağı et suyu
1 Diş sarmısak
2 Kaşık tereyağı
2 Dilim kızartılmış ekmek
1 Su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş)
Hazırlanışı
.Domatesleri rendeleyin ve süzgeçten geçirin.
.Tencereye yağ koyun.
.Yağ hafif kızarınca sarmısak ve domatesi ilave edin.
.5 dakika yağla soteleyin ve salça ile unu ekleyin.
.5 dakika daha soteleyin et suyunu ilave edin.
.Kısık ateşte 15 dakika kaynadıktan sonra mikserle 5 dakika çırpın.
.Rendelenmiş kaşar ve kızarmış ekmekle birlikte servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder