
250 gram taze fasulye
1 fincan ayçiçek yağı
3-4 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 tatla kaşığı kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kekik
1/2 fincan sirke
Hazırlanışı
.Fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra bir miktar suda fazla yumuşatmadan haşlayalım.
.Delikli kepçe ile tencereden çıkartıp uygun bir servis tabağında dizelim.
.Sarmısakları dövüp,sirke ile karıştırıp, fasulyelerin üzerine gezdirelim.
.Tavaya yağı alıp kızdıralım.
.Kırmızı biberi ilave edip 1 dakika kadar çevirdikten sonra fasulyelerin üzerine gezdirelim.
.Kekik serpiştirilip süsleyerek servis yapalım.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder