
2 Su bardağı irmik
2 Su bardağı tozşeker
100 gr margarin
2 Su bardağı vişne suyu
1 Su barağı su
1 Kase çekirdekleri çıkarılmış vişne
Hazırlanışı
.Öncelikle 2 su bardağı irmiği genişçe bir tencereye alın.
.Kısık ateşte irmiği yağsız olarak 40 dakika kavurun.
.2 su bardağı tozşeker, 100 gr margarin, 2 su bardağı vişne suyu ve 1 su bardağı suyu kavurduğunuz irmiğe ilave edin.
.Karıştırıp kaynatın.
.Üzerine bir bez örtüp 20 dakika dinlendirin.
.Demlenince çekirdekleri çıkarılmış vişneleri ekleyip, karıştırın ve servis yapın.
.Öncelikle 2 su bardağı irmiği genişçe bir tencereye alın.
.Kısık ateşte irmiği yağsız olarak 40 dakika kavurun.
.2 su bardağı tozşeker, 100 gr margarin, 2 su bardağı vişne suyu ve 1 su bardağı suyu kavurduğunuz irmiğe ilave edin.
.Karıştırıp kaynatın.
.Üzerine bir bez örtüp 20 dakika dinlendirin.
.Demlenince çekirdekleri çıkarılmış vişneleri ekleyip, karıştırın ve servis yapın.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder