25 Mart 2008 Salı

Jelatinli Muz

Malzemeler (3 Kişilik)

3 Adet muz
2 Su bardağı süt
Arzuya göre tatlandırıcı
2 Yaprak jelatin
1 Çay bardağı sıcak su
1 Paket diyet bisküvi
Süslemek için çeşitli meyveler
Hazırlanışı
.Muzla birlikte 2 su bardağı sütü blendırdan geçirin.
.Arzuya göre tatlandırıcı ekleyip, tekrar karıştırın.
.Bu arada jelatini 1 çay bardağı sıcak suda eritin.
.İçine parçalara bölünmüş 1 paket diyet bisküviyi ekleyin.
.Jöleli bisküvileri kuplara pay edin.
.Üzerine muzlu sütü dökün.
.Meyvelerle süsleyip, buzluğa koyun ve servis yapın.

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok: