
1 Kilo bakla
1 Su bardağı zeytinyağı
3 Demet taze soğan
1 Demet dereotu
1 Tatlı kaşığı şeker
1 Adet limon suyu
1 Fincan un Tuz
Hazırlanışı
.Baklaların kılçıklarını ayıklayın.
.Ayıkladığınız baklaları limonlu ve unlu suda bekletin.
.Bir tencereye zeytinyağı, küçük parçalara kesilmiş taze soğan, yarım limon suyu, tuz, şeker ve baklaları koyun.
.Baklanın iyi ve kötü oluşuna göre 45-60 dakika pişirin.
.Soğudukdan sonra servis tabağına alın.
.Üzerine kıyılmış dereotu serpin ve servis yapın
.Ayıkladığınız baklaları limonlu ve unlu suda bekletin.
.Bir tencereye zeytinyağı, küçük parçalara kesilmiş taze soğan, yarım limon suyu, tuz, şeker ve baklaları koyun.
.Baklanın iyi ve kötü oluşuna göre 45-60 dakika pişirin.
.Soğudukdan sonra servis tabağına alın.
.Üzerine kıyılmış dereotu serpin ve servis yapın
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder