29 Eylül 2008 Pazartesi

Ispanaklı Sufle

Malzemeler (6 kişilik)
1 Su bardağı un
3 Yumurta
500 Gram ıspanak
1 Su bardağı yoğurt
1 Soğan
1 Çay bardağı sıvıyağ
1 Su bardağı beyaz peynir
2 Çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
Kabartma tozu, tuz
Hazırlanışı
.Ispanakları ayıklayıp, iyice yıkayın.
.İnce ince doğrayın.
.İçine un, yumurta, yoğurt ve soğanı ince kıyın.
.Sıvıyağ, peynir, tuz ve kabartma tozunu ekleyip, karıştırın.
.Hazırladığınız harcı, yağlanmış kaba yayın ve üzerine yumurta sarısı sürün.
.Kaşar peyniri serpip, fırında pişirin.
Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok: