
1 Adet Yaprak Kereviz
100 gr. Tulum Peyniri
100 gr. Dövülmüş Ceviziçi
1 Fincan Pastorize Süt
4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Hazırlanışı
.Kerevizin yeşil kart yapraklarını atıp, kalanları iyice yıkayıp kurulayın.
.Kerevizleri küçük bir biçimde doğrayın.
.Dövülmüş ceviziçini üstüne dökerek karıştırın.
.Hazırladığınız bu karışımı servis yapana kadar buzdolabında saklayınız.
.Derin bir kapta tulum peyniri pastorize sütle karıştırıp, çatalla ezin.
.Karabiber, zeytinyağı ve sirke ile yaptığınız peynir ezmesini karıştırıp, tuz ekleyiniz.
.Servis yapılmadan önce, salatayı buzdolabından çıkarıp peynirli karışımla birlikte karıştırınız.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder