
1.5 Kilo taze barbunya
1 Su bardağı zeytinyağı
4 Adet dolmalık biber
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Çay kaşığı şeker
Tuz
Hazırlanışı
.Kabukları ayıklanmış barbunyayı haşlayıp, suyunu süzün.
.Zeytinyağını tencereye alın.
.İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürün.
.Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip, biraz daha kavurun.
.Tuz, şeker ve barbunyaları ilave edin.
.3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakın.
.Soğuduktan sonra servis yapın.
.Zeytinyağını tencereye alın.
.İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürün.
.Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip, biraz daha kavurun.
.Tuz, şeker ve barbunyaları ilave edin.
.3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakın.
.Soğuduktan sonra servis yapın.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder