
3 su bardağı ince bulgur
3 patates
2 çorba kırmızı biber salçası
250 gr. kıyma
Tuz, karabiber,pul biber
Hazırlanışı
.Karıştırma kabına 3 su bulguru alın üzerinegeçecek kadar sıcak su ekleyin üzerini kapatın.
.Bulgur demlenin üzerine 250 gr.kıyma ekleyin.
.Üzerine haşlanmış patasesi rendeleyin.
.Üzerine2 çorba kaşığı biber salçası ilave ederek yoğurun.
.İç harcı için tavaya küp keslimiş 3 adet soğanı alın.
.Üzerien kıymayı ekleyin.
.Üzerine 2 su bardağı ceviz1 tutam maydonoz ekleyerek bir iç harç oluşturun.
.Yuvarlak bir fırın tepsisine bulgurlu harcı yayın.
.Üzerine kıymalı harcı yayın.
.Üzerine tekrar bulgurlu harcı yayarak kapatın.
.Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder