
1/2 kg.kuzu kuşbaşı
1/2 kg. pırasa
4 çorba kaşığı soya sosu
3 çorba kaşığı sek şarap
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı şeker
2 diş dövülmüş sarımsak
Tuz
Hazırlanışı
.Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun.
.Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin.
.Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin.
.Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun.
.Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın.
.Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder