20 Şubat 2008 Çarşamba

Çin Ususlü Etli Pırasa

Malzemeler (4 Kişilik)
1/2 kg.kuzu kuşbaşı
1/2 kg. pırasa
4 çorba kaşığı soya sosu
3 çorba kaşığı sek şarap
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı şeker
2 diş dövülmüş sarımsak
Tuz
Hazırlanışı

.Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun.
.Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin.
.Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun.
.Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın.

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok: